16 oktober 2017

It's my birthday...


35 kaarsjes!


Vandaag mag ik 35 kaarsjes uitblazen, ik word oud maar gelukkig voel je je zou oud als je voelt toch! Normaal besteed ik hier op mijn blog niet zoveel aandacht aan mijn verjaardag... Maar dit jaar wel eens. Ik kijk met jullie terug naar de 5 tofste dingen van het afgelopen jaar!

#gezin

Wat ben ik blij met mijn gezin... Ik snap dat kan iedereen zeggen en dat zal iedereen ook zeggen. Maar het afgelopen jaar is me wel duidelijk geworden hoe groot de kinderen zijn geworden, hoe sterk en flexibel ze zijn. Dat ze ondanks het onstuimige jaar het goed gedaan hebben op school en sport en lekker door ontwikkeld zijn. Maar ook voor mijn man was het een pittig jaar, zo met z'n allen hebben we het toch maar mooi even opgelost. Daar ben ik trots op...

#vakantie

Wowww wat hebben we geweldig genoten van onze vakantie. De bergen, het samen zijn, zorgen die wegvallen, het niks moeten.. Super. Aan die tijd hebben we zoveel toffe herinneringen en we kunnen stiekem niet wachten tot we weer op vakantie mogen ;)

#vriendschappen

Wat heb ik een geweldige vriendinnen om me heen. Stuk voor stuk mooie vrouwen. Met allemaal heb ik een ander stukje wat ons bindt en dat is super! Dankbaar ben ik voor deze lieve dames die me helpen, me bemoedigen, me laten lachen en huilen en me laten zijn wie ik ben. Meer dan ooit ben ik gaan beseffen hoe belangrijk vriendschappen zijn! Ik koester ze en soms veranderd er wat aan de omstandigheden zoals ziekte, gezinssituaties die veranderen of verhuizingen.... maar ze zijn allemaal belangrijk!


#revalidatie

Gek he dat deze in de lijst staat... En toch hoort hij er echt in! Mijn/ons afgelopen jaar heeft aardig op zijn kop gestaan. Vorig jaar rond mijn verjaardag liep ik al bij de 2e fysio (bekken), was er volop hoop dat die behandelingen zouden gaan aanslaan. Hoe verder het jaar vorderde, hoe duidelijker werd dat het niet ging helpen en het traject richting het revalidatiecentrum werd opgestart. Daar ben ik ondertussen net een goede week klaar. Ik kijk er zeer goed op terug. Begrijp me niet verkeerd het was zwaar, heeeeel zwaar... Vele uren heb ik daar doorgebracht, veel gesprekken gevoerd, tranen vergoten, veel pijn gehad, fysiek compleet tot de max gedreven en de bodem van mijn put bereikt.... MAAR!.... dat heeft allemaal mee gewerkt aan groei, ontwikkeling, veel meer inzicht, meer belastbaarheid en zoveel meer rust in mijn leven. Ik voel me meer mezelf dan ooit! Nu achteraf terugkijkend, ben ik zo dankbaar voor dit traject en waar het me gebracht heeft! Dus mag hij in mijn top 5 van dit jaar.... en nee ik ben er nog niet, zal altijd pijn hebben en mag nog veel meer blijven leren, maar voor nu ben ik er erg blij mee!

#5 jaar blog

Ja je leest het goed.... 5 jaar... bestaat Uit Mijn Keukentje. Nou ja, over 8 dagen dan, maar 5 jaar geleden was ik achter de schermen al druk bezig met het opbouwen van mijn blog. Wat begon als een blog met simpele recepten. Is uitgegroeid tot zoveel meer. Als je al wat langer meeleest, weet je misschien wel wat er allemaal voorbij gekomt. DIY, fotografie, persoonlijke verhalen, recepten en nog veel lossen dingen. Gaaf om zo ook terug te kijken en een ontwikkeling te zien. Waar ik steeds een beetje stil van word is jullie reacties op vooral mijn persoonlijke blogs en daar genieten ik echt zo van! Hoe jullie mij bemoedigd hebben en ongemerkt me aangespoord hebben om verder te gaan met schrijven en delen. Een paar weken geleden heb ik besloten om met mijn andere blog Family Nights te stoppen. Deze blog blijft bestaan en kan daar volledig mijn ei in kwijt. Dus nu voor jullie...  Bedankt voor het lezen en de steun van het afgelopen jaar!

5 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteerd, Ilse! Ik wens je een gezegend nieuw levensjaar toe!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd!!
    En leuk dat ik iets mocht delen op je website over mijn vakantie dit jaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van harte gefeliciteerd!! En dank voor het delen van je verhalen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd! Prachtige blog, wat dankbaar dat je zulke fijne vriendinnen om je heen hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Van harte! Een Gezegend nieuw jaar gewenst voor jou en je gezin!

    BeantwoordenVerwijderen